Holmsve på DVD

20 av favorittene fra Norges mest populære chat-TV program, Danseband-Svisj, er samlet på DVD. Blant innslagene er selvsagt Linedancebølgen går med Holmsve.
 

50.000 har kjøpt Holmsve

I løpet av sommeren og høsten har bortimot 50.000 nordmenn kjøpt CD-plater med musikk av Holmsve!

- Stemmer det! Bare hos oss er det solgt nesten 49.000 eksemplarer av de sju CD-utgivelsene Holmsve er med på i år, forteller Tom Hovde hos Tylden & co.

”Linedancebølgen går” har solgt 8.700 eksemplarer.

- Veldig bra til å være danseband! sier Audun Tyldens kollega Tom Hovde i Tylden & co. - Vanligvis selger dansebandplater mellom 2-6.000 eksemplarer, bare Ole Ivars selger mer. Så dette er veldig bra! slår Hovde fast.

Også orkesterets to foregående plater ”Det e lov å ha drømma” og ”En rød liten rose” er nyutgitt hos Tylden i år, og til sammen betyr det at Holmsves egne CD-plater nå har passert 10.000 solgte eksemplarer denne høsten.

Danseorkesteret fra Innherred deltar også på fire andre CD-utgivelser. ”Absolute danseband” har nå passert 25.000 solgte, mens plata med sangene fra ”Årets dansebandmelodi 2004” ligger rundt 5.000 solgte. I tillegg deltar Holmsve også på plata ”Musikk for voksne”, som i disse dager runder 4.000 solgte.

På Dansefot med Holmve

Ferskeste CD-plata med Holmsve er jubileumsplata for det populære radioprogrammet ”På Dansefot”, som hver lørdag samler 250.000 lyttere foran radioapparatene. Denne plata ble sluppet under jubileumsfesten ombord på Kiel-ferja, og er allerede solgt i 4.500 eksemplarer.

- Dansebandmusikken er blitt mer stueren etter hvert. Selv Se og Hør har begynt å fatte interesse for det vi holder på med. De lager stoff vanlig folk liker å lese, og da er det hyggelig at det nå er dansebandbilder i bladet hver uke - selv om det hittil har vært mest Jenny Jenssen og Ole Ivars, sier Erik Forfod i NRK, her sammen med Joar Petter Holmsve.

På ustø dansefot - i stiv kuling ...

Bare de mest trofaste radiolytterne fikk sjansen til å være med på 10-årsfesten for radioprogrammet ”På dansefot”, som foregikk ombord på Kiel-ferja sist helg. Jubileumscruiset ble presentert i to av sendingene i sommer, og i løpet av halvannen uke var alle 900 plassene utsolgt til private og reiseselskaper. Ventelistene var lange foran helgas begivenhet, som ble en riktig så trivelig opplevelse etter hvert som bølgene la seg og den verste kvalmen var beseiret.

Til jubileumscruiset på Kiel-ferja hadde NRK P1 og programleder Erik Forfod hyret inn både Holmsve og Scandinavia, samt gjesteartister.

- At nettopp disse ble valgt ut, har litt med popularitet å gjøre. Det hadde lenge ligget i kortene at Scandinavia skulle skifte vokalist, og da vi begynte å planlegge jubileumsturen, kom det forslag om å foreta skiftet til sjøs. Derfor Scandinavia og Rune Rudberg. Dessuten måtte vi jo ha med trøndere, og da var Holmsve et opplagt valg, sier Erik Forfod.

- Så langt har jeg fått bare positive tilbakemeldinger, både fra deltakerne og fra Color Line, som var kjempefornøyd. De kunne fortelle at det ble satt omsetningsrekord i baren ombord lørdag kveld!

Se Trønder-Avisas reportasje fra jubileumscruiset
Se NRKs reportasje fra cruiset
Se NRKs billedarkiv fra cruiset (husk å slå av popup-blokkering eller hold ned Ctrl-tast når du klikker på lenken)
 

2009
2008
2007
2006
2005