På 78 grader nord

Nytt bandmedlem er rekruttert. Navnet er Bjørn. Ble kontaktet  i forbindelse med spillejobb for Store Norske Kullkompani og Lokalstyrelsen i Longyearbyen, Svalbard.

Gutta i Holmsve takker våre oppdragsgivere så mye for en opplevelse i særklasse, og håper å få komme tilbake igjen på en noe lysere årstid for å få kikket nærmere på omgivelsene rundt byen. Et besøk på 78 grader nord kan absolutt anbefales andre!

Mye dans og mange lovord

“Både artister, dansere og arrangøren Fauske/Sprint hadde all grunn til å smile etter lørdagens dansegalla. Det var fullt hus, god musikk og trolig et pent økonomisk resultat”, skriver Saltenposten etter dansegallaen med Holmsve, Anne Nørdsti, Dænsebændet og Erik Forfod i Fauske Idrettshall.

Hyller Hilmar Alexandersen

Hilmar Alexandersen feires med egen festival i heimbyen Steinkjer. Nå gjør også Holmsve ære på en av de største spelemenn i Norge og Norden på 1900-tallet - med nyskrevet sang med tittelen "Hilmars fiolin".
Les omtale på NRKs nettsider

Ny CD på nytt plateselskap

Holmsves nye plate er første utgivelse på et nytt plateselskap, Morning Light Records. Holmsve spiller allerede flere av de nye melodiene ute på dans, og melodien "På en stein neddi fjæra" har slått godt an både under sommerens festivaler og på Dansefot Jukebox i NRK2, der videoen er lagt ut.
-Tilbakemeldingene er gode, forteller Joar Petter Holmsve til På dansefot.
Se videoen
"På en stein neddi fjæra"

Dansefot både
i radio og tv

Etter at Erik Forfod nå også har overtatt ansvaret for lørdagsnattas dansebandmusikk på NRK 2, får du Dansefot både på radio og tv. Videobasen består nå av nesten 100 musikkvideoer. Mange av disse er helt nye. Det er du som seer som bestemmer hvilke som skal vises. Under sending så kan du stemme på videoer ved å sende V [nummer på låt] til 1987. Holmves låter har nr.
   5122 På en stein neddi fjæra
   4346 Klassefesten
   4313 Linedancebølgen Går

Magnetisk på Hvalsmoen

– Det er Ole Ivars og Holmsve vi kommer for, forkynner tre feststemte damer i Ringerikes Blads stemningsrapport fra Hvalsmoen Dansefestival. Publikum fra hele Sør-Norge strømmet til arrangementet, der Holmsve var en av hovedattraksjonene.
Les reportasjen

20.000 i Seljord

Dansebandfestivalen i Seljord ble en  braksuksess med mer enn 20.000 danseglade gjester på Dyrskuplassen, der Holmsve var ett av navnene på plakaten.
– Fint vêr og artistar som levera det dei skulle, gjorde dagane til ei fantastisk oppleving, sier daglig leder Knut Inge Skoland.til Vest-Telemark Blad.
Se bilder i Tylden Tidende
Se reportasjen i Vest-Telemark Blad

Ny bandbuss

- Etter mange år med den gamle gule bussen, var det på tide å bytte, sier Joar Petter Holmsve. Sammen med resten av gutta i Holmsve har han nå fått ny buss med mange nye fasiliteter.
Les omtale på NRKs nettsider

Tomme stoler
- fulle golv

"Spillegleden på scenen var like stor som dansegleden på gulvet", skriver Rana Blad etter dansegallaen i Meyergården i Mo i Rana, som samlet 700 på de to dansegolvene - tross sykdomsforfall fra Lasse Stefanz. "Trønderbandet Holmsve holdt folk på gulvet i Kongressalen", skriver avisa.
Les reportasjen

- Tøft band med
annerledes stil!

 – Et tøft band med annerledes stil, sier dansegalla-arrangør Maj Helen Holstad, som skryter uhemmet av dansebandet Holmsve.
– De har en sinnssyk lyd og på scenen er de litt mer showete enn de fleste andre danseband, sier Maj Helen Holstad til Ringerikes Blad
Les artikkelen

Ny mann i Holmsve

Linedance og westernboots har tydeligvis kommet for å bli også på norske dansegolv. Derfor har Holmsve  nå alliert seg med 21 år gamle Tommy Roten fra Vanvikan. Roten har bakgrunn fra både Erik Johansen Band og Dirty Boots. Sistnevnte sjarmerte fjernsynspublikum med frisk countrymusikk under Dan Børge Akerøs ”Kjempesjansen” på NRK for noen år siden.

2009
2008
2007
2005
2004