Skryt fra
De Danseglade

"At han har en sterk stemme visste folk, men at den passet så godt inn i kirkerommet, det var en overaskelse", skriver bladet De Danseglade om Joar Petter Holmsves innsats i Nord-Sel kirke.
    "Vi synes Joar Petter med dette beviser sin styrke som vokalist, og i stemmestyrke og i evnen til å treffe en nerve i publikum, vil vi gjerne se og høre den dansebandvokalist som gjør dette etter han! Well done!" sier bladets utsendte på Dansefestivalen.
Les omtalen i DD

Holmsve i kirka - på NRK

Rundt 19.000 biletter ble solgt til Dansefestivalen i Sel. Det er ny rekord. Ett av høydepunktene var utvilsomt lørdagens kirkekonsert i Nord-Sel kirke med Holmsve, som også ble formidlet til norske tv-seere av NRK.
Se NRKs reportasje her

Prøvesmak vår nye CD

Nå kan du høre smakebiter på våre 21 beste låter. Klikk på Smuglytt-lappen til høyre.

Skryt fra Hamar Arbeiderblad

"Det svinger av trønderne og de er dyktige musikere som gir sjangeren ett løft, rent musikalsk, skriver Hamar Arbeiderblad i sin omtale av Holmsve Beste.
Les HAs omtale

Allsang på Levanger

Det er slett ikke bare Skansen og Grensen som har allsang. På Torvet i Levanger var det Kikki Danielsson, Erik Forfod og Joar Petter Holmsve som ledet allsangen under Levanger Kulturfestival.
     "Over tusen skuelystne hadde tatt turen innom da Sven-Ingvars, Kikki Danielsson og Roosarna og de lokale dansebandheltene i Holmsve sto for årets dansebegivenhet på Levanger torv lørdag kveld", skriver Trønder-Avisa.

Trønder-Avisas reportasje

Gamalostfestival

Gamalost, gamalbil, gamaljazz og gamaldans var hovedingrediensene i Gamalostfestivalen i Vik i Sogn lørdag 31.mai. Her får Ronny gode råd om hvordan gamalosten skal spises og hvilket tilbehør som hører med fra Rune Wold, som var primus motor for arrangementet. Gamalosten var forøvrig en gave fra arrangøren.
Arrangørens nettsider

Game over

Så var siste dans over på M/S Prinsesse Ragnhild. På dansefot-cruiset med Holmsve og Contrazt var den siste store begivenheten ombord.
Se bildene fra turen på nrk.no

Siste dansen ...

- Nå begynner jeg å få litt Titanic-følelse, sier orkesterleder Joar Petter Holmsve etter at det ble kjent at Holmsve er siste band ut også på M/S Prinsesse Ragnhild, der det arrangeres dansefotcruise 3. mai. Tre dager etterpå legger Color Line ned ruta mellom Oslo og Hirtshals. I begynnelsen av april spilte Holmsve ut M/S Peter Wessel, som to dager etterpå ble tatt ut av ruta Larvik-Hirtshals og solgt til et ferjeselskap i Middelhavet.
Les mer om siste dansen ombord på M/S Prinsesse Ragnhild

Erik Forfod 40 år

Torsdag 17. april fylte NRKs populære programleder Erik "På dansefot" Forfod, 40 år. Joar Petter var på plass med blomster og gratulasjoner til landets dansebandgeneral.

Kirkekonsert
med Holmsve!

Lørdag 12. juli kan du oppleve Holmsve i Nord-Sel kirke i Gudbrandsdalen. Trøndergutta har nemlig fått ansvaret for kirkekonserten under årets dansefestival på Sel. Denne sommeren kan du forøvrig oppleve Holmsve på alle de tre store dansefestivalene her til lands.
Dansefestivalen på Sel
Seljordfestivalen
Sande Dansefestival

2009
2007
2006
2005
2004